I siste nyhetsbrev fra Nofima Mat er det en omtale av en undersøkelse gjennomført blant småskala matprodusenterer som deltar i kompetansenettverkordningen.
I artikkelen er Vinje Slakteri DA nevnt som eksempel på bedrift som er godt fornøyd med samarbeid og besøksordninger fra FoU-miljø.
Nofima skriver i sitt nyhetsbrev: "Flere av bedriftene svarte at de gjennom slike besøk i større grad har sett nytten av å tilegne seg ny kompetanse. Vinje Slakteri har nettopp tilbrakt to dager sammen med pølsemakermester og næringsmiddeltekniker Tom Chr. Johannessen i Nofimas kjøtthall. Her har de utviklet nye viltpølser, både middagspølser og spekepølser. Prosjektet i Vinje Slakteri ble satt igang av Telemarksforsking og kompetansemeglerordningen."
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar