mandag 20. desember 2010

Godt fornøyde småskalaprodusenter

I siste nyhetsbrev fra Nofima Mat er det en omtale av en undersøkelse gjennomført blant småskala matprodusenterer som deltar i kompetansenettverkordningen.

I artikkelen er Vinje Slakteri DA nevnt som eksempel på bedrift som er godt fornøyd med samarbeid og besøksordninger fra FoU-miljø.

Nofima skriver i sitt nyhetsbrev: "Flere av bedriftene svarte at de gjennom slike besøk i større grad har sett nytten av å tilegne seg ny kompetanse. Vinje Slakteri har nettopp tilbrakt to dager sammen med pølsemakermester og næringsmiddeltekniker Tom Chr. Johannessen i Nofimas kjøtthall. Her har de utviklet nye viltpølser, både middagspølser og spekepølser. Prosjektet i Vinje Slakteri ble satt igang av Telemarksforsking og kompetansemeglerordningen."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar