torsdag 19. august 2010

Nytt prosjekt om haldbarhet på fiskeprodukt

På Løyte gard i Drangedal vert det i desse dagar sett igang FoU-prosjekt om innlandsfisk og haldbarhet . Formålet med prosjektet er å fastsetje og dokumentere haldbarhet for sik- og aureprodukt som vert foredla på garden.

Det er Nofima Mat som gjennomfører prosjektet for Løyte. Kontaktperson i Nofima Mat er Kjersti Trømborg. Kontakperson på Løyte gard er Jørgen Løyte.

Løyte gard er knytt til Matinkubatoren i Seljord, og gjennom dette samarbeidet og kompetansemeklarordninga ved Telemarksforsking, så har altså Løyte fått tilgang til kompetanse og midlar frå Forskningsrådet til å gjennomføre prosjektet. (Sjå nedanfor i bloggen om FoU-prosjekt og matinkubatorar. )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar