fredag 9. november 2012

Kultur og sykling

Vellykket dialogmøte og sykkelkonferanse om sykling og kulturopplevelser. 

Telemarksforsking arrangerte 30.10. dialogmøte og sykkelkonferanse i Bø. Over 30 deltakere fra reiseliv, landbruk/mat og kulturbedrifter deltok.

Særlig var mange interesserte i å høre om Oliven Reiser sine erfaringer med oppbygging og gjennomføring av kultur- og sykkelturer i andre land.  Oliven Reiser tilbyr slike turer i mange land i Europa, Asia og Sør-Amerika. Grunnleggeren, Helge Pedersen, la vekt på å fortelle om hva som er viktig for å få til gode opplevelser for sykkelturister, slik som gode bosteder og steder med særpreg, god og kortreist mat, kulturopplevelser, flotte turopplevelser, og lunsj "ute i det fri" med lokal mat og godt drikke. Det må være topp kvalitet i alle ledd for å få til gode og vellykkede sykkelturer.

Fra sommeren 2013 planlegger Oliven Reiser å starte med sykkelpakker også i Telemark, og mange av de deltakerne som var til stede på dialogmøte var invitert i kraft av å være potensielle samarbeidspartnere for Oliven Reiser i et nytt sykkelkonsept her i Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar